Thuis ProductenToiletdraaier

De sterke Draaier van het Uniformiteitstoilet, pvc-Compensatiewc Pan Connector 25mm 50mm

De sterke Draaier van het Uniformiteitstoilet, pvc-Compensatiewc Pan Connector 25mm 50mm

  • Strong Commonality Toilet Shifter , PVC Offset Wc Pan Connector 25mm 50mm
  • Strong Commonality Toilet Shifter , PVC Offset Wc Pan Connector 25mm 50mm
  • Strong Commonality Toilet Shifter , PVC Offset Wc Pan Connector 25mm 50mm
 • Strong Commonality Toilet Shifter , PVC Offset Wc Pan Connector 25mm 50mm

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA XIAMEN
  Merknaam: San-Tide
  Modelnummer: S-119

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Kan bespreken
  Prijs: Can discuss
  Verpakking Details: De plastic zak binnen verpakking, kartonneert buitenverpakking.
  Levertijd: 30 dagen
  Betalingscondities: MoneyGram
  Levering vermogen: Onbeperkt
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Gebruik: Bodem in het type Categorie: Sanitaire waren
  Productcategorie: Toiletmontage Verwerkingswijze: Assembleer, verpak, etiketteer.
  Type: De installatietoebehoren Dragende waaier:: 1
  Structuur: zelfs Gelijke sleutel: Ga uit en versla.
  Het spoelen wijze: Sterk dalingstype Het minimumkuil uit elkaar plaatsen: 1
  Vloed: 1
  Hoog licht:

  de panschakelaar van het compensatietoilet

  ,

  de schakelaar van het compensatietoilet

  Draaier van de het toiletzetel van de fabrieksprijs de direct-verkoopt, het toiletzetel van de toiletzetel, pvc-pijpdraaier 2.5cm5cm10cm toiletpvc shif

   

  Pvc-materiaal

  Toiletdraaier

  Verschuiving 2.5CM en 5CM.

  De verschuivingseenheid van kiest en koopt is zeer belangrijke, goedkope draaier, achter de prijs met het herhaalde gebruik van het gerecycleerde materiaal, grof, dunne muur, binnenkort voor het gebruiksmilieu van het natuurlijke verouderen, breuk zal zijn, die lekkage veroorzaken I gelieve te blokkeren alle soorten problemen, niet alleen behoefte mensen, ook behoefte om het grootste deel van het geld te besteden om de installatie te vervangen. De toiletdraaier behoort tot het muntstukproject, moet de goede kwaliteit kiezen wanneer het kiezen, heeft het installatie lange gebruik het beschermingsgeslacht en handhaaft lang gebruik!

  3 actie het uitgeven

  De toiletdraaier is soms vloerafvoerkanalen en de toiletafvoerkanalen is ongepast. Kan de grond onderaan de plaats van het apparaat (pijp) veranderen. De magische draaier van het steentoilet kan niet alleen de positie van de vloerafvoerkanalen vóór en na veranderen. Kan de positie van shuikou rond ook veranderen. Kan ook tegelijkertijd de magische intervallen van het steenreservoir veranderen. Zoals de muur van toilet is 25 cm. Als het blik om deze kleine muur niet te vinden behalve het toilet is. Kan gebruikte draaier vooruit van de 5 cm zijn. En naast het toilet is het hoofd van het water. Zoals pijlers in groot pakket. Het toilet is ook overvolle of niet pasvorm. Ook de regelgeving van de gebruiksdraaier over plaats.

  Toepassing van de draaier:

  De kuilafstand in de badkamers (de verticale afstand tussen het centrum van de drainagebuis en de muur) is niet genormaliseerd (de norm is 300mm of 400mm). Dan wordt het verschuivingsapparaat vereist om te verschuiven.

  Behoefte om de positie van het toilet te bewegen. Ook behoefte om de draaier te installeren.

  Naam: Toiletdraaier
  Type: S-119
  Merk: San-getijde
  Oorsprong: Chian xiamen
  Productcategorie: Toiletdraaier
  Materiaal: Pvc
  Type: Lossingspijpen
  Verwerkingsaanpassing: is
  Specificaties: Regelbare waaier 050mm
  Vorm: P het buigen
  Gebruik: Bij de bodem van de installatie

   

  De sterke Draaier van het Uniformiteitstoilet, pvc-Compensatiewc Pan Connector 25mm 50mm 0De sterke Draaier van het Uniformiteitstoilet, pvc-Compensatiewc Pan Connector 25mm 50mm 1De sterke Draaier van het Uniformiteitstoilet, pvc-Compensatiewc Pan Connector 25mm 50mm 2

  Bedrijfprofiel:
  Xiamen San - Co. van Getijden is sanitair die waren, Ltd, in 2014 wordt opgericht, een bedrijf gewijd die aan high-end de ontwikkeling, de productie en de verkoop van badkamerstoebehoren van ondernemingen, de de vormfabriek van de bedrijfvoorganger, in 2002 wordt opgericht, hoofdzakelijk belast met rubber, plastic vormproductie, onderzoek en ontwikkelingswerk; In 2005, werd de injectie het vormen afdeling toegevoegd aan de vormen van de opbrengsinjectie en divers rubber rubber de productiebedrijf van products.2012, is gespecialiseerd in rubber en siliconeproductenproductie en verkoop, hoofdzakelijk voor de sanitaire waren, elektronika, van huistoestellen, automobiel, medische en andere industrieën om de rubberverbindingsproducten te verstrekken van uitstekende kwaliteit; Als zaken xiamen de ontwikkeling en om aan het vereiste van professionele die markt te voldoen, in 2014 wordt opgericht binnen San - Co. van Getijden sanitair waren, Ltd, professioneel onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop allerlei high-end badkamerstoebehoren, de belangrijkste drainagepijp, draaier, flens, GLB, knopen, rubberpakking, de delen van de badkamersschroef zoals plastiek, rubber, metaaltoebehoren installeer.
  Het bedrijf duurt in onderzoek en ontwikkeling, innovatie, kwaliteitsproducten en de diensten voor de ontwikkeling van de stichting voort, ontmoet elke jaar ononderbroken ontwikkeling de marktvraag van nieuwe producten en verstrekt hoogte - de kwaliteits professionele dienst aan onze klanten.
  Op basis van kwaliteit, bepaalt de plaats ons bedrijf van onze producten met „persoonlijkheids ruimte en edele belichaming“, en ontwerpt producten met modieuze en edele ideeën om aan de behoeften van consumenten De sterke Draaier van het Uniformiteitstoilet, pvc-Compensatiewc Pan Connector 25mm 50mm 3te voldoen. Bij
  dezelfde tijd, opleiding ontvankelijke, krachtige verkoop en het team van het de dienstnetwerk, heeft in binnen- en buitenland een hoge reputatie en de reputatie, maakt het merk een nationaal beroemd merk worden!

  Contactgegevens
  Xiamen MuRuJia Trade Co.,LTD

  Contactpersoon: vivian

  Tel.: 86-18650185095

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)