Thuis ProductenDe Klep van de toiletinham

ABS de Klep van de Toiletinham, Klep van de het Reservoirsifon van de Toiletdrukknop de Dubbele Gelijke

ABS de Klep van de Toiletinham, Klep van de het Reservoirsifon van de Toiletdrukknop de Dubbele Gelijke

  • ABS Toilet Inlet Valve , Toilet Push Button Dual Flush Cistern Syphon Valve
  • ABS Toilet Inlet Valve , Toilet Push Button Dual Flush Cistern Syphon Valve
  • ABS Toilet Inlet Valve , Toilet Push Button Dual Flush Cistern Syphon Valve
  • ABS Toilet Inlet Valve , Toilet Push Button Dual Flush Cistern Syphon Valve
  • ABS Toilet Inlet Valve , Toilet Push Button Dual Flush Cistern Syphon Valve
 • ABS Toilet Inlet Valve , Toilet Push Button Dual Flush Cistern Syphon Valve

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA XIAMEN
  Merknaam: San-Tide
  Modelnummer: S-405

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Kan bespreken
  Prijs: Can discuss
  Verpakking Details: PE bellenzak binnen pakket, kartons met buitenverpakking worden ingepakt die.
  Levertijd: 30 dagen
  Betalingscondities: MoneyGram
  Levering vermogen: Onbeperkt
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Gebruik: Hun handen Buitenlandse handel: IS
  Kleur: wit Verwerkingswijze: Gemerkt EMBLEEM
  Type: Reservoirmontage Materiaal: ABS
  Functie: drainage Werkingsgebied van gebruik: De tank van het toiletwater
  Producttype: Reservoirmontage
  Hoog licht:

  de inhamklep van het toiletwater

  ,

  de tank van het toiletwater vult klep

  De montage van de het watertank van het leveringstoilet, delen en het toilettank 2 van de lichaamsladenkast „dubbele het afvoerkanaalklep van de afvoerkanaalklep

   

   

  San - Getijde, wordt het bedrijf gevestigd in fujian aangezien beschaafde sagishimastad - xiamen, superieur geografisch milieu, is het bedrijf geëngageerd aan het product die bad de de tank en de hardware sanitaire ontwikkeling verdedigen van warentoebehoren van het toiletwater, productie, verkoop verscheidene jaren, aandringt bij het aanhangen de kwaliteit het leven van de onderneming, strikt de kwaliteitspas is. Wij streven voor voortreffelijkheid in elk product dat wij hebben verkocht, en uw tevredenheid is onze hoogste goedkeuring.

  Wat is het principe van de klep van het toiletafvoerkanaal?

  Wanneer u het handvat op de watertank trekt om het toilet te spoelen, zal de beginnende hefboom in de tank worden opgeheven. Deze dikke stok zal staalkabel omhoog beïnvloeden, zodat de kabel bij de bodem van de tank van de bal of rubberglb uit te trekken, als onbelemmerd openen, de tank van het productwater in het water door zal vloeien die de balstop te verbeteren, in de emmercilinder overhaast wordt gestort. De waterspiegel van de tank zal hoger dan de waterspiegel in de pijp zijn.

  Wanneer het water uit de tank gutst, drijft de drijvende bal op de oppervlakte van de watertank, die het vlotterwapen verminderen naar beneden, waarbij de klepduiker van het apparaat van de vlotterklep wordt opgeheven, toestaand het water om in de tank opnieuw te stromen. Het water stroomt altijd naar beneden, zodat duwt het water in de tank het water in de tank, die in het afvoerkanaal afvoert, dat het overhevelen veroorzaakt, en neemt alles uit het vat. Wanneer de stroom van water in de tank is gegaan, wordt de lucht gezogen in de kromming en de sifoneinden. Tegelijkertijd, zal het reservoir op zijn plaats achteruitgaan en zal het openen van sluiten spoelende klep.

  De vlotter zal toenemen aangezien de waterspiegel in de tank toeneemt tot de hoogte van de vlotter volstaat om de klepduiker in de vlotterklep te duwen en de inkomende stroom te sluiten. Als u niet het water kunt afsluiten, zal het extra water onderaan de overstromingspijp aan de tank stromen, zodat het water in de tank niet zal overlopen. Als het water van de tank in de tank en in het afvoerkanaal blijft stromen, zal het een lek veroorzaken.

  Type: Dubbele gelijke klep
  ModelNo.: S-405
  Gemakkelijk installeer

  De overstromingsbuis is regelbaar

  Sparen water
  Duurzame siliconeverbinding
  Halve gelijke en volledige vloed
  Pasvorm voor ééndelig toilet

  Naam: Enige het afvoerkanaalklep van de rijemmer
  Type: S-405
  Merk: San-getijde
  Oorsprong: Chian xiamen
  Gelijke wijze: Sifontype
  Materiaal: ABS
  Inductieapparaat: halfautomatisch
  Drainagepatroon: Online type
  Architecturale vorm: Gespleten type
  Specificaties: 290

   

  ABS de Klep van de Toiletinham, Klep van de het Reservoirsifon van de Toiletdrukknop de Dubbele Gelijke 0ABS de Klep van de Toiletinham, Klep van de het Reservoirsifon van de Toiletdrukknop de Dubbele Gelijke 1ABS de Klep van de Toiletinham, Klep van de het Reservoirsifon van de Toiletdrukknop de Dubbele Gelijke 2ABS de Klep van de Toiletinham, Klep van de het Reservoirsifon van de Toiletdrukknop de Dubbele Gelijke 3ABS de Klep van de Toiletinham, Klep van de het Reservoirsifon van de Toiletdrukknop de Dubbele Gelijke 4

  Bedrijfprofiel:
  Xiamen San - Co. van Getijden is sanitair die waren, Ltd, in 2014 wordt opgericht, een bedrijf gewijd die aan high-end de ontwikkeling, de productie en de verkoop van badkamerstoebehoren van ondernemingen, de de vormfabriek van de bedrijfvoorganger, in 2002 wordt opgericht, hoofdzakelijk belast met rubber, plastic vormproductie, onderzoek en ontwikkelingswerk; In 2005, werd de injectie het vormen afdeling toegevoegd aan de vormen van de opbrengsinjectie en divers rubber rubber de productiebedrijf van products.2012, is gespecialiseerd in rubber en siliconeproductenproductie en verkoop, hoofdzakelijk voor de sanitaire waren, elektronika, van huistoestellen, automobiel, medische en andere industrieën om de rubberverbindingsproducten te verstrekken van uitstekende kwaliteit; Als zaken xiamen de ontwikkeling en om aan het vereiste van professionele die markt te voldoen, in 2014 wordt opgericht binnen San - Co. van Getijden sanitair waren, Ltd, professioneel onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop allerlei high-end badkamerstoebehoren, de belangrijkste drainagepijp, draaier, flens, GLB, knopen, rubberpakking, de delen van de badkamersschroef zoals plastiek, rubber, metaaltoebehoren installeer.
  Het bedrijf duurt in onderzoek en ontwikkeling, innovatie, kwaliteitsproducten en de diensten voor de ontwikkeling van de stichting voort, ontmoet elke jaar ononderbroken ontwikkeling de marktvraag van nieuwe producten en verstrekt hoogte - de kwaliteits professionele dienst aan onze klanten.
  Op basis van kwaliteit, bepaalt de plaats ons bedrijf van onze producten met „persoonlijkheids ruimte en edele belichaming“, en ontwerpt producten met modieuze en edele ideeën om aan de behoeften van consumenten te voldoen. Tegelijkertijd, heeft de opleiding ontvankelijke, krachtige verkoop en het team van het de dienstnetwerk, in binnen- en buitenland een hoge reputatie en de reputatie, maakt het merk een nationaal beroemd merk worden!

  Contactgegevens
  Xiamen MuRuJia Trade Co.,LTD

  Contactpersoon: vivian

  Tel.: 86-18650185095

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)