Thuis ProductenToiletRioolbuis

De grijze pvc-Buis van de Toiletsifon, van het de Montagetoilet van het Toiletafvoerkanaal het Toestellenschakelaar

De grijze pvc-Buis van de Toiletsifon, van het de Montagetoilet van het Toiletafvoerkanaal het Toestellenschakelaar

  • Gray PVC Toilet Siphon Tube , Toilet Drain Fittings Washroom Appliance Connector
  • Gray PVC Toilet Siphon Tube , Toilet Drain Fittings Washroom Appliance Connector
  • Gray PVC Toilet Siphon Tube , Toilet Drain Fittings Washroom Appliance Connector
  • Gray PVC Toilet Siphon Tube , Toilet Drain Fittings Washroom Appliance Connector
 • Gray PVC Toilet Siphon Tube , Toilet Drain Fittings Washroom Appliance Connector

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA XIAMEN
  Merknaam: San-Tide
  Modelnummer: S-112-1

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Kan bespreken
  Prijs: Can discuss
  Verpakking Details: Verpakking volgens klantenvereisten.
  Levertijd: 15-30 dagen
  Betalingscondities: MoneyGram, T/T, L/C
  Levering vermogen: Onbeperkt
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Gebruik: Plaats het toilet Kleur: Grijs
  Materiaal: Pvc Kwaliteitsniveau: OPTIMAAL
  Productcategorie: Reservoirmontage Installatiemethode: Vast
  Type: De installatietoebehoren Verwerkingswijze: Verpakkingsproductie
  Drainagepatroon: Online type Specificaties: Facultatief
  Hoog licht:

  het afvalpijp van het loodgieterswerktoilet

  ,

  de pijp van de toiletriolering

  Pvc-van het de draaiertoilet van de toiletzetel van het de montagetoilet van de het afvoerkanaalbuis van het de draaiertoilet grijze de sifonkromming.

   

   

  Naam: De draaier van de sifonbuis.
  Type: S-112-1
  Merk: San-getijde
  Oorsprong: Chian xiamen
  Gebruik: Lossingstype
  Categorie: Sanitaire waren
  Materiaal: Pvc
  Productcategorie: Toiletmontage
  Verwerkingswijze: Assemblageproductie
  Specificaties: Kan worden geassembleerd
  Kleur: grijs
  Toepassingsgebied: Sifontoilet

   

   

  De methode van de toiletverschuiving:

  Soms hebben wij niet de ruimte van de badkamers gemeten om het toilet te kopen, en wanneer wij het kopen, vinden wij het groot of te klein te. Wij weten geen wat om te doen. Hebben nog, omdat het ontwerp onredelijk, oorzakenclosestool is om een positie te zetten om onooglijk te vergelijken. Een andere is persoonlijke voorkeur en decoratiebehoeften. Wanneer geconfronteerd met deze problemen, wij moeten dat het toilet kan worden verplaatst eerst denken?

  Eerst, geven het antwoord. Kan het toilet zich bewegen? Het antwoord is ja, kan het worden verplaatst. Zo wat zijn de vereisten en de methodes om het toilet te verplaatsen?

  2. In principe, moet het beter niet de toiletzetel verplaatsen. Natuurlijk, als er geen manier is om een verschuiving te doen, kan de bewegingsafstand onder 15cm met een specifieke draaier worden verplaatst. Deze algemene decorateur kan werken, slechts een draaier vereisen kunnen behandelen. Nadelen: de korte afstand, en beïnvloedt waterdrainage.

  3. Dan, als de verschuiving boven 15CM is, kan de draaier niet worden gebruikt, en slechts kan het gehele toilet worden opnieuw opgebouwd. Niet alleen om de waterpijp, maar ook aan de originele positie om te zetten te blokkeren. Dit project is veel groter.

  Als het een „achterrij“ toilet is (nu is het gewoonlijk in de bodemrij). Zulk een verplaatste pijp kan langs de muur lopen, en het is gemakkelijker om het verborgen door buizen leiden zonder de behoefte aan hogere grondoppervlakte te behandelen. Maar u hebt beneden toestemming van ingezetenen nodig. Dit zal niet zo gemakkelijk zijn te blokkeren zoals een toiletverschuiving. Nochtans, na het veranderen van de positie van de waterpijp, is het noodzakelijk om het water bestand opnieuw te maken, en ervoor te zorgen dat het water gesloten is en het water zal niet lekken. Het is ook geschikt voor pasmunten.

  5. „lossingstype“ verschuivingsmethode: is de hoge de grondverplaatsing van de toiletmat van het toilet, de behoefte om pijp in werking te stellen op grond van het feit dat u uw toilet moet verplaatsen, dan hebt u hogere grond, zodat de begraven pijpleiding. De methode om hoge grond zal te leggen ongemak aan ons leven brengen. Maar zorg re-water ervoor het water na het veranderen van de positie. De gesloten watertest moet ook worden gedaan.

  Als het een gootsteenbadkamers is, kunt u het veranderen aangezien u dit wenst. De lagere het toiletverandering van het gootsteentoilet is meer gediversifieerd. Dit is geschikter. Luister aan de raad van de leraren en verander het.

  De grijze pvc-Buis van de Toiletsifon, van het de Montagetoilet van het Toiletafvoerkanaal het Toestellenschakelaar 0

  De grijze pvc-Buis van de Toiletsifon, van het de Montagetoilet van het Toiletafvoerkanaal het Toestellenschakelaar 1De grijze pvc-Buis van de Toiletsifon, van het de Montagetoilet van het Toiletafvoerkanaal het Toestellenschakelaar 2De grijze pvc-Buis van de Toiletsifon, van het de Montagetoilet van het Toiletafvoerkanaal het Toestellenschakelaar 3

  De grijze pvc-Buis van de Toiletsifon, van het de Montagetoilet van het Toiletafvoerkanaal het Toestellenschakelaar 4

  1. De kuilafstand in het toilet (de verticale afstand van de lossingspijp aan de muur) is niet genormaliseerd (de norm is 300mm of 400mm), en het toilet met de geschikte kuilafstand kan niet worden gevonden, zodat moet het verschuivingsapparaat worden verplaatst.

  2. De positie van het draagbare toilet zou moeten worden verlaten en worden verlaten, en de draaier zou moeten worden geïnstalleerd.

  3, vatdraaier zijn een soort pijpmontage, in de badkamersmuur en de afzet van vaste positie, kiezen het toilet en de afzet van de de mondpositie van de drainagepijp beantwoordt niet aan de oorzaak kan niet op de voorwaarde van gebruik worden voltooid, en voltooit de afzet van de afzet van het toilet. De meesten zouden 10cm moeten zijn.

  Contactgegevens
  Xiamen MuRuJia Trade Co.,LTD

  Contactpersoon: vivian

  Tel.: 86-18650185095

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)