Thuis ProductenToiletRioolbuis

Het ToiletRioolbuis van de injectieverwerking de Toebehoren van het de Muurtoilet van de 4 Duimpp Elleboog

Het ToiletRioolbuis van de injectieverwerking de Toebehoren van het de Muurtoilet van de 4 Duimpp Elleboog

  • Injection Processing Toilet Drain Pipe 4 Inch PP Elbow Wall Toilet Accessories
  • Injection Processing Toilet Drain Pipe 4 Inch PP Elbow Wall Toilet Accessories
  • Injection Processing Toilet Drain Pipe 4 Inch PP Elbow Wall Toilet Accessories
  • Injection Processing Toilet Drain Pipe 4 Inch PP Elbow Wall Toilet Accessories
  • Injection Processing Toilet Drain Pipe 4 Inch PP Elbow Wall Toilet Accessories
 • Injection Processing Toilet Drain Pipe 4 Inch PP Elbow Wall Toilet Accessories

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA XIAMEN
  Merknaam: San-Tide
  Modelnummer: S-101

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Kan bespreken
  Prijs: Can discuss
  Verpakking Details: PE kartonneert de plastic zak binnen verpakking, buitenverpakking, een doos van 12 reeksen. (volgens
  Levertijd: 15-30 dagen
  Betalingscondities: MoneyGram, T/T, L/C
  Levering vermogen: Onbeperkt
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Vervangstukken: Schroefpakket Type: Toiletmontage
  Het vormen van Gewicht: 980 Productcategorie: Toiletmontage
  Categorie: Sanitaire waren Kleur: wit
  Materiaal: Pp Verwerkingswijze: Injectie
  Gebruik: Het Product van het toiletafvoerkanaal Grensoverschrijdende bronnen: Nr
  Hoog licht:

  de pijp van de toiletriolering

  ,

  WC-afvalpijp

  De muurrij, de toiletrioolbuis, de muurrij aan rij pijp om de pp-het toilettoebehoren van de elleboogmuur over te nemen.

   

  Model: S - 101

  Naam: het muurpeloton wordt veranderd in de gezamenlijke Afvalpijp

  Materiaal: Pp

  Specificatie: voor opening 102 plus of minus 5mm I.D.

  Naam: Rioleringspijp het buigen
  Type: S-101
  Merk: San-getijde
  Gebruik: Muurrij
  Oorsprong: Chian xiamen
  Specificaties: Gebruik voor grondpijp 102±5mm l.D
  Materiaal: Pp
  Grensoverschrijdende bronnen: nr
  Installatiemethode: Direct geïnstalleerd
  Specificaties: 4 duim
  Functie: Muurrij

   Het ToiletRioolbuis van de injectieverwerking de Toebehoren van het de Muurtoilet van de 4 Duimpp Elleboog 0Het ToiletRioolbuis van de injectieverwerking de Toebehoren van het de Muurtoilet van de 4 Duimpp Elleboog 1Het ToiletRioolbuis van de injectieverwerking de Toebehoren van het de Muurtoilet van de 4 Duimpp Elleboog 2Het ToiletRioolbuis van de injectieverwerking de Toebehoren van het de Muurtoilet van de 4 Duimpp Elleboog 3Het ToiletRioolbuis van de injectieverwerking de Toebehoren van het de Muurtoilet van de 4 Duimpp Elleboog 4Het ToiletRioolbuis van de injectieverwerking de Toebehoren van het de Muurtoilet van de 4 Duimpp Elleboog 5Het ToiletRioolbuis van de injectieverwerking de Toebehoren van het de Muurtoilet van de 4 Duimpp Elleboog 6Het ToiletRioolbuis van de injectieverwerking de Toebehoren van het de Muurtoilet van de 4 Duimpp Elleboog 7Het ToiletRioolbuis van de injectieverwerking de Toebehoren van het de Muurtoilet van de 4 Duimpp Elleboog 8Het ToiletRioolbuis van de injectieverwerking de Toebehoren van het de Muurtoilet van de 4 Duimpp Elleboog 9

  Muurrij:

  De installatie van de toiletrioolbuis -- lossingswijze.

  De achterrij wordt ook genoemd de muurrij of de horizontale rij, volgens de letterlijke betekenis kan zijn lossingsrichting worden gekend. In de achterbank van het toilet, zou u de hoogte van het afzetcentrum van de grond moeten overwegen, die over het algemeen 180mm is. De bodemrij wordt ook genoemd grond of de verticaal, zoals de naam impliceert, verwijst naar het toilet ter plaatse. In het lagere gelijke type van toilet, zou u aandacht aan de afstand van het centrum van de lossingsafzet aan de muur moeten besteden. De afstand tussen de lossingsafzet en de muur is verdeeld in 400mm, 305mm en 200mm.

  Installatie van toiletrioolbuis - de inleiding van de installatiemethode.

  Neem de plaats waar om de aankoop van toebehoren en andere extra hulpmiddelen te bevestigen. (de buisband is niet zeer praktisch) bereid hulpmiddelen en materialen voor. Bereid de scène voor, spoel het toilet, behandel het toilet, en plaats de oude kleren op de toiletzetel. Het is zeer belangrijk om uw gebruikers te informeren boven, en gebruikt toilet het spoelen niet tijdens deze periode. Anders, wanneer u in de pijp wordt begraven, bent u niet. Om de oude pijp te verwijderen, verwijder de bindende inrichting eerst aan zowel kanten, als gebruiksbuigtang, die gewoonlijk verdraaid met draad zijn. En dan wordt de buis neer genomen, en het algemene plastiek is oud, is het niet elastisch, maar het is bros, het is enkel onmiddellijk. De rand van de verwerkingsinterface, hoofdzakelijk is de interface, de het verouderen rubberrand van de huidadhesie, die dikte vormen, kan het elimineren van niet de nieuwe pijp niet binnengaan. Dan zijn de twee kanten van de interface gesmeerd met vaseline. Anders, heeft het roest op het, en het is zeer moeilijk voor het omhulsel. De gebruikte kleren kunnen worden gebruikt om handen af te vegen. Het insluiten, niet om te zeggen, het harde werk, vaardigheid. Het bericht, eerst en vooral de vaste ijzerval in de rubberslangmond, anders, na de verbinding, zal niet kunnen nemen. Fundamenteel een hurkzit neer op het toilet, die zijn zeer vies clutching houding. Zo is het noodzakelijk om de oude kleren te hebben, of het toilet zal pijnlijk zijn. Bevestig, neem de stukken op, en probeer het water.

   

   

   

   

   

   

  Contactgegevens
  Xiamen MuRuJia Trade Co.,LTD

  Contactpersoon: vivian

  Tel.: 86-18650185095

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)