Thuis ProductenToiletdraaier

ABS Materiële Toiletdraaier, Gecompenseerd de Pijpschakelaar Aangepast Embleem van het Toiletafval

ABS Materiële Toiletdraaier, Gecompenseerd de Pijpschakelaar Aangepast Embleem van het Toiletafval

  • ABS Material Toilet Shifter , Offset Toilet Waste Pipe Connector Customized Logo
  • ABS Material Toilet Shifter , Offset Toilet Waste Pipe Connector Customized Logo
  • ABS Material Toilet Shifter , Offset Toilet Waste Pipe Connector Customized Logo
  • ABS Material Toilet Shifter , Offset Toilet Waste Pipe Connector Customized Logo
  • ABS Material Toilet Shifter , Offset Toilet Waste Pipe Connector Customized Logo
 • ABS Material Toilet Shifter , Offset Toilet Waste Pipe Connector Customized Logo

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA XIAMEN
  Merknaam: San-Tide
  Modelnummer: S-119-1

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Kan bespreken
  Prijs: Can discuss
  Verpakking Details: PE kartonneert de plastic zak binnenverpakking, buitenverpakking. (het kan volgens de vraag van de k
  Levertijd: 15-30 dagen
  Betalingscondities: MoneyGram, T/T, L/C
  Levering vermogen: Onbeperkt
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Materiaal: ABS Productcategorie: De toilettoebehoren
  Verwerkingswijze: Gemerkt EMBLEEM Gebruik: Online type
  Specificaties: Kan worden aangepast Kleur: Facultatief
  Kwaliteitsniveau: A Dragende waaier: 500 kg
  Gelijke sleutel: Boven en beneden Het spoelen wijze: Sterk dalingstype
  Hoog licht:

  de schakelaar van het compensatietoilet

  ,

  de panschakelaar van compensatiewc

  Het toilet wordt verbonden aan de verschuivingsbuis aan de van de het toiletzetel van de toiletzetel van de het toiletzetel rioolbuis van de het toiletmontage.

   

   

  Wat over de toiletdraaier?

  1. De toiletdraaier is een soort pijpmontage, dat een apparaat is dat de positie van de waterhaven onder de oppervlakte kan veranderen wanneer de waterhaven onder de vloer en de waterafzet bij de bodem van het toilet niet geschikt zijn. Als de van de badkamersmuur en drainage openingen reeds, waren bevestigd en de mond van de drainagepijp van de afzet van het toilet gekocht en de badkamers niet kan uitsteken zal gebruiken dit soort pijpmontage, slechts de pijp gebruiken om twee dokkend te maken.

  2. De toiletdraaier kan niet alleen de positie before and after de waterinham op de vloer veranderen, maar ook de positie van de linkerzijde en de rechterkanten van het water veranderen. Als het blik om deze kleine muur niet te vinden behalve het toilet is, kan gebruikte draaier vooruit van de 5 cm zijn, en naast het toilet is het hoofd van het water, zoals pijlers in groot pakket, uitvoeren ook overvolle of niet pasvorm, ook de regelgeving van de gebruiksdraaier over plaats.

  3, na het gebruiken van de toiletdraaier, zullen het toilet dan vóór verstoppen, en de kromme zal meer dan vóór lossingspijpen, zal de pijpdruk stijgen, is het gemakkelijk om de omgekeerde stroom van verontreinigd water te veroorzaken, en het toilet de gelijke functie niet volledig kan beeindigen, zodat tenzij noodzakelijk, probeert om een toiletdraaier niet te installeren, indien een toiletdraaier gemoeten die installeren, door de afstand wordt aangesloten is niet te lang.

  4. Groter de verplaatsing van de toiletdraaier, groter de helling. Zo vóór installeer draaier om vloertegel, vliegtuig aan de grond of mat hoge grond neer te plakken, heft de grond op, zal het toilet verbeterd hebben en de opgeheven toiletpartij moet te verfraaien keramische tegel hechten.

  Naam: Toiletdraaier
  Type: S-119-1
  Merk: San-getijde
  Oorsprong: Chian xiamen
  Het spoelen wijze: Sterk dalingstype
  Dragende waaier: 500 kg
  Kleur: wit
  Gebruik: Online type
  Productcategorie: De toilettoebehoren
  Gelijke sleutel: Boven en beneden
  Kwaliteitsniveau: A
  Specificaties: Kan worden aangepast
  Toepassingsgebied: toilet
  Buitenlandse handel: is
  GEBRUIK: De toiletverschuiving

  ABS Materiële Toiletdraaier, Gecompenseerd de Pijpschakelaar Aangepast Embleem van het Toiletafval 0ABS Materiële Toiletdraaier, Gecompenseerd de Pijpschakelaar Aangepast Embleem van het Toiletafval 1ABS Materiële Toiletdraaier, Gecompenseerd de Pijpschakelaar Aangepast Embleem van het Toiletafval 2ABS Materiële Toiletdraaier, Gecompenseerd de Pijpschakelaar Aangepast Embleem van het Toiletafval 3ABS Materiële Toiletdraaier, Gecompenseerd de Pijpschakelaar Aangepast Embleem van het Toiletafval 4ABS Materiële Toiletdraaier, Gecompenseerd de Pijpschakelaar Aangepast Embleem van het Toiletafval 5ABS Materiële Toiletdraaier, Gecompenseerd de Pijpschakelaar Aangepast Embleem van het Toiletafval 6ABS Materiële Toiletdraaier, Gecompenseerd de Pijpschakelaar Aangepast Embleem van het Toiletafval 7

  Specificaties en gebruikspunten van de toiletdraaier:

  1. De toiletdraaier kan in twee types worden verdeeld: regelbaar en niet regelbaar: de regelbare draaiers zijn levend, kan de regelbare afstand worden aangepast, en kan tot een dozijn percent worden aangepast. De niet regelbare draaier is het tegengestelde. De toiletdraaier kan in de originele positie, in om het even welke richting van 15CM en 10 binnen de twee specificaties worden gevestigd.

  2, het materiaal van de toiletverschuiving zijn pvc, in verschuiving 5 cm of 8 over het algemeen wordt verdeeld die -- 10 cm, 5 cm-prijs is 5 tot 8 yuan, 8 -- 10 cm van 8-10 yuans van hierboven, de specifieke prijs bekijken ook fabriek, materiële dikte, lengte, en handelaars, enzovoort. Over het algemeen, is de grootte van de toiletdraaier 10cm~20cm, en de toiletdraaier kan omhoog naar 10cm worden verplaatst.

  3. Groter de verplaatsing van de toiletdraaier, groter de helling. Zo vóór installeer draaier om vloertegel, vliegtuig aan de grond neer te plakken of de mat de hoge grond, één of andere mat van de draaiergrond, dwars drainageplaats kan zijn is smal (over het algemeen is het kanaal vlak). Maar als u slechts 5 centimeters beweegt, is de verhouding klein, is de bodem van het water 10 centimeters, wat aan de helft van het openen gelijk is.

   

   

   

   

   

  Contactgegevens
  Xiamen MuRuJia Trade Co.,LTD

  Contactpersoon: vivian

  Tel.: 86-18650185095

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)