Thuis ProductenPlastic Badkamerstoebehoren

Geschikte Behandelende Plastic van de het Afvoerkanaalmond van Badkamerstoebehoren de Draaier Ééndelige Structuur

Geschikte Behandelende Plastic van de het Afvoerkanaalmond van Badkamerstoebehoren de Draaier Ééndelige Structuur

  • Convenient Handling Plastic Bathroom Accessories Drain Mouth Shifter One Piece Structure
  • Convenient Handling Plastic Bathroom Accessories Drain Mouth Shifter One Piece Structure
  • Convenient Handling Plastic Bathroom Accessories Drain Mouth Shifter One Piece Structure
  • Convenient Handling Plastic Bathroom Accessories Drain Mouth Shifter One Piece Structure
  • Convenient Handling Plastic Bathroom Accessories Drain Mouth Shifter One Piece Structure
 • Convenient Handling Plastic Bathroom Accessories Drain Mouth Shifter One Piece Structure

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA XIAMEN
  Merknaam: San-Tide
  Modelnummer: S-103-2

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Kan bespreken
  Prijs: Can discuss
  Verpakking Details: Verpakking volgens klantenvereisten.
  Levertijd: 15-30 dagen
  Betalingscondities: MoneyGram, T/T, L/C
  Levering vermogen: Onbeperkt
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Gebruik: De toiletverschuiving Specificaties: Facultatief
  Materiaal: Pvc Producttype: De montage van de aftappingspijp
  Verwerkingswijze: Assemblageproductie Kleur: wit
  Structuur: uit één stuk Het spoelen wijze: Sterk dalingstype
  Gelijke sleutel: Ga uit en versla. Type: Toiletmontage
  Hoog licht:

  de pijpschakelaar van de compensatiegrond

  ,

  compensatie pankraag

  In het toilet wanneer het verfraaien, kiest het recht van en koopt closestool is zeer belangrijke kwesties, en de ingewikkeldheid is a, als de toiletkom om mond te houden en het toilet, maar meer probleem rangschikken, en kunnen de toiletdraaier gebruiken. Vandaag gaan wij de toiletdraaier bekijken, en wat de specificaties en de gebruikspunten van de toiletdraaier zijn.

  Wat over de toiletdraaier?

  1. De toiletdraaier is een soort pijpmontage, dat een apparaat is dat de positie van de waterhaven onder de oppervlakte kan veranderen wanneer de waterhaven onder de vloer en de waterafzet bij de bodem van het toilet niet geschikt zijn. Als de van de badkamersmuur en drainage openingen reeds, waren bevestigd en de mond van de drainagepijp van de afzet van het toilet gekocht en de badkamers niet kan uitsteken zal gebruiken dit soort pijpmontage, slechts de pijp gebruiken om twee dokkend te maken.

  2. De toiletdraaier kan niet alleen de positie before and after de waterinham op de vloer veranderen, maar ook de positie van de linkerzijde en de rechterkanten van het water veranderen. Als het blik om deze kleine muur niet te vinden behalve het toilet is, kan gebruikte draaier vooruit van de 5 cm zijn, en naast het toilet is het hoofd van het water, zoals pijlers in groot pakket, uitvoeren ook overvolle of niet pasvorm, ook de regelgeving van de gebruiksdraaier over plaats.

  3, na het gebruiken van de toiletdraaier, zullen het toilet dan vóór verstoppen, en de kromme zal meer dan vóór lossingspijpen, zal de pijpdruk stijgen, is het gemakkelijk om de omgekeerde stroom van verontreinigd water te veroorzaken, en het toilet de gelijke functie niet volledig kan beeindigen, zodat tenzij noodzakelijk, probeert om een toiletdraaier niet te installeren, indien een toiletdraaier gemoeten die installeren, door de afstand wordt aangesloten is niet te lang.

  4. Groter de verplaatsing van de toiletdraaier, groter de helling. Zo vóór installeer draaier om vloertegel, vliegtuig aan de grond of mat hoge grond neer te plakken, heft de grond op, zal het toilet verbeterd hebben en de opgeheven toiletpartij moet te verfraaien keramische tegel hechten.

  Naam: Het toilet sluit de draaier aan.
  Type: S-103-2
  Merk: San-getijde
  Oorsprong: Chian xiamen
  Productcategorie: Toiletdraaier
  Gebruik: Online type
  Structuur: zelfs
  Het spoelen wijze: Sterk dalingstype
  Gelijke sleutel: Ga uit en versla.
  GEBRUIK: Het afvoerkanaal
  Specificaties: facultatief
  Kleur: wit
  Prestaties: De toiletverschuiving

  Geschikte Behandelende Plastic van de het Afvoerkanaalmond van Badkamerstoebehoren de Draaier Ééndelige Structuur 0Geschikte Behandelende Plastic van de het Afvoerkanaalmond van Badkamerstoebehoren de Draaier Ééndelige Structuur 1Geschikte Behandelende Plastic van de het Afvoerkanaalmond van Badkamerstoebehoren de Draaier Ééndelige Structuur 2Geschikte Behandelende Plastic van de het Afvoerkanaalmond van Badkamerstoebehoren de Draaier Ééndelige Structuur 3Geschikte Behandelende Plastic van de het Afvoerkanaalmond van Badkamerstoebehoren de Draaier Ééndelige Structuur 4Geschikte Behandelende Plastic van de het Afvoerkanaalmond van Badkamerstoebehoren de Draaier Ééndelige Structuur 5Geschikte Behandelende Plastic van de het Afvoerkanaalmond van Badkamerstoebehoren de Draaier Ééndelige Structuur 6Geschikte Behandelende Plastic van de het Afvoerkanaalmond van Badkamerstoebehoren de Draaier Ééndelige Structuur 7Geschikte Behandelende Plastic van de het Afvoerkanaalmond van Badkamerstoebehoren de Draaier Ééndelige Structuur 8

  De toiletdraaier is geïnstalleerd.

  Maar in het dagelijkse leven, omdat verfraai, moet het toilet naar dingen verschuiven, zodat moeten de specifieke omstandigheden, de installatie van de toiletdraaier kennen om te verzekeren die niet het toilet beïnvloedt verfraaien en beïnvloedt niet dagelijks voor het gebruiken van het toilet. In de bouwmaterialenmarkt van vandaag, gewoonlijk is de grootte van de toiletdraaier een standaardgrootte, als incorrect geïnstalleerd, onbekwaam om te verbinden met, tot hoger en lager interfaces en centrum kon leiden een gevaarlijk precedent voor recenter, een kleine hindernis voor toilet en de jamprobleem van de rioleringspijpleiding plaatsen. Zo de toiletdraaier over het algemeen in de gatenafstand is lang of te kort is te installeren, en gewoonlijk kan de verschuivingsafstand niet meer dan 10 mm zijn, en moet plakken nadat de vloertegel goed op de toiletdraaier voor installatie kan zijn.

   

  Contactgegevens
  Xiamen MuRuJia Trade Co.,LTD

  Contactpersoon: vivian

  Tel.: 86-18650185095

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)