Thuis ProductenPlastic Badkamerstoebehoren

Van de Badkamerstoebehoren van pp de Materiële Plastic Schakelaar van het de Compensatietoilet zich verzet tegen Corrosie

Van de Badkamerstoebehoren van pp de Materiële Plastic Schakelaar van het de Compensatietoilet zich verzet tegen Corrosie

  • PP Material Plastic Bathroom Accessories Offset Toilet Connector Resist Corrosion
  • PP Material Plastic Bathroom Accessories Offset Toilet Connector Resist Corrosion
  • PP Material Plastic Bathroom Accessories Offset Toilet Connector Resist Corrosion
 • PP Material Plastic Bathroom Accessories Offset Toilet Connector Resist Corrosion

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA XIAMEN
  Merknaam: San-Tide
  Modelnummer: S-118-1

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Kan bespreken
  Prijs: Can discuss
  Verpakking Details: Verpakking volgens klantenvereisten.
  Levertijd: 15-30 dagen
  Betalingscondities: MoneyGram, T/T, L/C
  Levering vermogen: Onbeperkt
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Gebruik: Begraven pijpinstallatie Materiaal: Pp
  Productcategorie: Drainagemontage Specificaties: Facultatief
  Kleur: Grijs Verwerkingswijze: Assemblageproductie
  Regelbare waaier: 025mm Buitenlandse handel: IS
  Hoog licht:

  de pijpschakelaar van de compensatiegrond

  ,

  compensatie pankraag

  Specificatie en gebruik van de toiletdraaier.

  1. De toiletdraaier kan in twee types worden verdeeld: regelbaar en niet regelbaar: de regelbare draaiers zijn levend, kan de regelbare afstand worden aangepast, en kan tot een dozijn percent worden aangepast. De niet regelbare draaier is het tegengestelde. De toiletdraaier kan in de originele positie, in om het even welke richting van 15CM en 10 binnen de twee specificaties worden gevestigd.

  2, het materiaal van de toiletverschuiving zijn pvc, in verschuiving 5 cm of 8 over het algemeen wordt verdeeld die -- 10 cm, 5 cm-prijs is 5 tot 8 yuan, 8 -- 10 cm van 8-10 yuans van hierboven, de specifieke prijs bekijken ook fabriek, materiële dikte, lengte, en handelaars, enzovoort. Over het algemeen, is de grootte van de toiletdraaier 10cm~20cm, en de toiletdraaier kan omhoog naar 10cm worden verplaatst.

  3. Groter de verplaatsing van de toiletdraaier, groter de helling. Zo vóór installeer draaier om vloertegel, vliegtuig aan de grond neer te plakken of de mat de hoge grond, één of andere mat van de draaiergrond, dwars drainageplaats kan zijn is smal (over het algemeen is het kanaal vlak). Maar als u slechts 5 centimeters beweegt, is de verhouding klein, is de bodem van het water 10 centimeters, wat aan de helft van het openen gelijk is.

  Naam: Het toilet sluit de draaier aan.
  Type: S-118-1
  Merk: San-getijde
  Oorsprong: Chian xiamen
  Productcategorie: Toiletdraaier
  Gebruik: Online type
  Structuur: zelfs
  Het spoelen wijze: Sterk dalingstype
  Gelijke sleutel: Ga uit en versla.
  GEBRUIK: Het afvoerkanaal
  Specificaties: facultatief
  Kleur: grijs
  Prestaties: De toiletverschuiving
  Regelbare waaier: 025mm

  Van de Badkamerstoebehoren van pp de Materiële Plastic Schakelaar van het de Compensatietoilet zich verzet tegen Corrosie 0Van de Badkamerstoebehoren van pp de Materiële Plastic Schakelaar van het de Compensatietoilet zich verzet tegen Corrosie 1Van de Badkamerstoebehoren van pp de Materiële Plastic Schakelaar van het de Compensatietoilet zich verzet tegen Corrosie 2Van de Badkamerstoebehoren van pp de Materiële Plastic Schakelaar van het de Compensatietoilet zich verzet tegen Corrosie 3Van de Badkamerstoebehoren van pp de Materiële Plastic Schakelaar van het de Compensatietoilet zich verzet tegen Corrosie 4Van de Badkamerstoebehoren van pp de Materiële Plastic Schakelaar van het de Compensatietoilet zich verzet tegen Corrosie 5Van de Badkamerstoebehoren van pp de Materiële Plastic Schakelaar van het de Compensatietoilet zich verzet tegen Corrosie 6

  Wat over de toiletdraaier?

  1. De toiletdraaier is een soort pijpmontage, dat een apparaat is dat de positie van de waterhaven onder de oppervlakte kan veranderen wanneer de waterhaven onder de vloer en de waterafzet bij de bodem van het toilet niet geschikt zijn. Als de van de badkamersmuur en drainage openingen reeds, waren bevestigd en de mond van de drainagepijp van de afzet van het toilet gekocht en de badkamers niet kan uitsteken zal gebruiken dit soort pijpmontage, slechts de pijp gebruiken om twee dokkend te maken.

  2. De toiletdraaier kan niet alleen de positie before and after de waterinham op de vloer veranderen, maar ook de positie van de linkerzijde en de rechterkanten van het water veranderen. Als het blik om deze kleine muur niet te vinden behalve het toilet is, kan gebruikte draaier vooruit van de 5 cm zijn, en naast het toilet is het hoofd van het water, zoals pijlers in groot pakket, uitvoeren ook overvolle of niet pasvorm, ook de regelgeving van de gebruiksdraaier over plaats.

  3, na het gebruiken van de toiletdraaier, zullen het toilet dan vóór verstoppen, en de kromme zal meer dan vóór lossingspijpen, zal de pijpdruk stijgen, is het gemakkelijk om de omgekeerde stroom van verontreinigd water te veroorzaken, en het toilet de gelijke functie niet volledig kan beeindigen, zodat tenzij noodzakelijk, probeert om een toiletdraaier niet te installeren, indien een toiletdraaier gemoeten die installeren, door de afstand wordt aangesloten is niet te lang.

  4. Groter de verplaatsing van de toiletdraaier, groter de helling. Zo vóór installeer draaier om vloertegel, vliegtuig aan de grond of mat hoge grond neer te plakken, heft de grond op, zal het toilet verbeterd hebben en de opgeheven toiletpartij moet te verfraaien keramische tegel hechten.

   

   

   

  Contactgegevens
  Xiamen MuRuJia Trade Co.,LTD

  Contactpersoon: vivian

  Tel.: 86-18650185095

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)