Thuis ProductenToilet Pan Connector

Lichtgewichts-het Afvalpijp van het Valtoilet Pan Connector White Color Schakelaar/90

Lichtgewichts-het Afvalpijp van het Valtoilet Pan Connector White Color Schakelaar/90

  • Lightweight S Trap Toilet Waste Pipe Connector / 90 Pan Connector White Color
  • Lightweight S Trap Toilet Waste Pipe Connector / 90 Pan Connector White Color
  • Lightweight S Trap Toilet Waste Pipe Connector / 90 Pan Connector White Color
  • Lightweight S Trap Toilet Waste Pipe Connector / 90 Pan Connector White Color
  • Lightweight S Trap Toilet Waste Pipe Connector / 90 Pan Connector White Color
 • Lightweight S Trap Toilet Waste Pipe Connector / 90 Pan Connector White Color

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHIAN XIAMEN
  Merknaam: San-Tide
  Modelnummer: S-107

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Kan bespreken
  Prijs: Can discuss
  Verpakking Details: PE plastic zak verpakking, 12 reeksen per geval.
  Levertijd: 15-30 dagen
  Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: oneindige hoeveelheid
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Materiaal: Pvc Technieken: Afgietsel
  Type: Het ringen, het Buigen vermindert montage Verbinding: Wijfje
  Vorm: Ronde Hoofdcode: Ronde
  Het buigen vermindert montagetoepassing: Montagedelen Waaier van Toepassing: Toilet
  Kleur: wit
  Hoog licht:

  de pijpschakelaar van het toiletafval

  ,

  schakelaar van de toilet de gelijke pijp

  De de muurrij van de toiletrioolbuis om de Australische pvc-de zeteldraaier van het pijptoilet te roeien

   

  De diameter van de drainagepijp van het toilet is volgens de nationale norm, is de minimumdiameter de rioleringspijp van DN100, en nu wordt het over het algemeen gebruikt met pijp u-pvc, en de minimumdiameter is de110.2. Als u in uw eigen huis bent en onderworpen aan de hoogte van de grond bent, kunt u de buis u-pvc met een kleinere de75 ook gebruiken. Over het algemeen, is de grootte van het toiletafvoerkanaal 5 tot 6 cm, en de toilets kromming is gewoonlijk 5 tot 6 cm. De grootte van de rioolpijp is over het algemeen ongeveer 110 cm.

  Naam: De toiletmuur wordt herschikt om de verbindingen te verbinden.
  Type: S-107
  Merk: San-getijde
  Oorsprong: Chian xiamen
  Materiaal: Pvc
  Type: Loodgieterswerkvallen
  Kleur: Wit
  Punt: Afvalpijp
  Toepassing: W.C Pan
  Specificatie: Gebruik voor Grondpijp 102+-5 mm I.D
  Verwerkingsprocédé: Assemblageproductie
  GEBRUIK: Toiletdrainage
  Specificaties: choosable
  Buitenlandse handel: is

   Lichtgewichts-het Afvalpijp van het Valtoilet Pan Connector White Color Schakelaar/90 0Lichtgewichts-het Afvalpijp van het Valtoilet Pan Connector White Color Schakelaar/90 1Lichtgewichts-het Afvalpijp van het Valtoilet Pan Connector White Color Schakelaar/90 2Lichtgewichts-het Afvalpijp van het Valtoilet Pan Connector White Color Schakelaar/90 3Lichtgewichts-het Afvalpijp van het Valtoilet Pan Connector White Color Schakelaar/90 4Lichtgewichts-het Afvalpijp van het Valtoilet Pan Connector White Color Schakelaar/90 5Lichtgewichts-het Afvalpijp van het Valtoilet Pan Connector White Color Schakelaar/90 6

  Tegenwoordig, moet elk huishouden het badkamersmateriaal hebben -- toilet, hoe te installeren? In het algemeen, moet de installatie van het professionelere toilet, de diensten verlenen door handelaars in de opslag, als er geen speciale instructies zijn, vracht en installatieprijs inbegrepen in de aankoop en de betaling, u helpt een vriend besteden aandacht aan, is zeker te controleren alvorens de installatie spoor van nut uitvoert, is het beter dat wat instrument water, kan tijdens de inspectie zijn, niet van belang is heeft.
  Installatie van een toiletrioolbuis.
  1. De afvalpijp van het toilet zal vlot zijn, vlak, vrij van luchtbellen, geen barsten, geen zichtbare vlekken en zal in de binnenmuur van de plastic die pijpmaterialen door de nationale normen verzakken worden vereist. Hoe geïnstalleerde toiletten zijn
  2. De pijp in het urinoir is geplaatst behalve de stank, zodat is er geen behoefte om de waterval op de rioleringspijp te plaatsen, anders zal het de functie van toilet het spoelen beïnvloeden.
  3. Zouden de horizontale buis van de afvoerkanaalverbinding en de verticale buisverbinding, 445 graden 5 goed geneigde ° moeten gebruiken werden verbonden zijn raadzaam.
  Installatiestappen van toilet.
  1. Bepaal het het installatiestandpunt en gat in de grond aan de grond bij afzet van rioolbuis en de bodem van de toiletkom, volgens buiten de grootte van de toiletbasis, trekt het toilet op de grondpunten van vaste positie van het gat, en de gaten van de effectboor. De gatendiepte is ongeveer 5 cm.
  2. Installeer de bout van de staaluitbreiding in de grond die met het voetstuk van de toiletzetel boren, neem de bodemhoek van het toilet in de uitbreidingsbout op en haal de noot aan om het toilet op zijn plaats te zetten. Het toiletafvoerkanaal wordt strak verbonden aan de grond vooraf ingestelde rioolbuis en sealed.3. Installeer de tank (zelfs vergt het toilet deze stap niet) volgens de van het installatiehoogte en water tank op de achterpositie van de muurperforatie, de overeenkomstige vaste positie op metope van het boren en het onttrekken in de staalbouten, dan zet de watertank op zijn plaats, maak de achterreeksen van de muurperforatie in de uitbreidingsbout, voeg de dikke nylon wasmachine van 3 mm op de noot toe en haal aan.
  4. Installeer de verbindingspijp tussen de watertank en de toiletzetel (met koperpijp of plastic pijp, enz.), en de verbindingspijp tussen de inhampijp en de bodem van de tank (met roestvrij staalblaasbalgen, enz.). De inhamverbinding zou met Hoekklep (inhamklep) moeten worden uitgerust.
  5. Installeer drijvende bal en andere toebehoren in de watertank.
  6. Na het openen van de klep van de waterinham, zal die de hoogte van de drijvende bal volgens de hoogte worden aangepast van de waterinham in de watertank wordt vereist, en de strakheid van zijn controleschroef zal volgens de water het bespuiten klepgrootte worden aangepast.
  7. Nadat de tank met water wordt gevuld, controleer de capaciteit van het toiletafvoerkanaal, en of er lekkage in de verbinding van elke pijp is.
  8. Verzegel het hiaat tussen de toiletzetel en de vloer met stopverf of kiezelzuurgel. Cementeer mortier of het cementmortier zal niet gebruikt worden zoals verzegelend materiaal.
  Installeer toiletzetels en toiletzetels. Bovendien heeft elk huis een verschillend toilet om de gatenhoogte te installeren, alvorens het toilet te kopen, moet de arbeidershulp laten u van plan bent goed te meten, anders zeer waarschijnlijk het toilet dat koopt is geïnstalleerd niet om uit te gaan. Spoel het toilet nadat de installatie, in de eerste plaats volledig is proberen spoelend effect, is de beste manier: vind een sigaret geworpen in, kan enkel afnam uitsteekt, en de stem niet groot is, installeer verbinding geen probleem.
  Bovengenoemd is allen over hoe te om de toiletkom te installeren, is de informatie voor slechts verwijzing!

   

   

   

   

  Contactgegevens
  Xiamen MuRuJia Trade Co.,LTD

  Contactpersoon: vivian

  Tel.: 86-18650185095

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)