Thuis ProductenToilet Pan Connector

Muur Opgezette Witte Facultatief van Toilet Rechte Pan Connector With Black And

Muur Opgezette Witte Facultatief van Toilet Rechte Pan Connector With Black And

  • Wall Mounted Toilet Straight Pan Connector With Black And White Optional
  • Wall Mounted Toilet Straight Pan Connector With Black And White Optional
  • Wall Mounted Toilet Straight Pan Connector With Black And White Optional
  • Wall Mounted Toilet Straight Pan Connector With Black And White Optional
 • Wall Mounted Toilet Straight Pan Connector With Black And White Optional

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA XIAMEN
  Merknaam: San-Tide
  Modelnummer: S-102

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: Kan bespreken
  Prijs: Can discuss
  Verpakking Details: Kan volgens de eis van de klant worden ingepakt
  Levertijd: 15-30 dagen
  Betalingscondities: MoneyGram, Western Union, T/T, D/P, D/A, L/C
  Levering vermogen: oneindige hoeveelheid
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Productcategorie: De montage van de toiletzetel Verwerkingsprocédé: Assemblageproductie
  Materiaal: Pp Gebruikswijze: bulktype
  Specificatie: Kan worden gesneden STRUCTURELE STIJL: Hang een muur
  Water het spoelen methode: Sterk dalingstype Drainagemethode: De muur was
  colou: Zwart-witte facultatief voordeel: Met dik materiaal
  Hoog licht:

  pvc-toiletschakelaar

  ,

  schakelaar van de toilet de gelijke pijp

  De aan de muur bevestigde pijp van de toiletriolering, zwart-witte facultatieve materiële de rioleringspijp van pp

   

  Hoe te om de achtertoiletrioolbuis te installeren?                                                                Methode 1: trek de methode van de boutbevestiging terug, wordt deze methode gericht op de bodem van het ontwerp van het installatiegat van het toilet. Het toilet op de plaats van de installatie, gebruikt een potlood om de behoefte in de positie van de opzettende gaten in de grond te trekken bij de bodem van de de gatenplaats en contour, en verwijdert dan het toilet, in merkte de plaats van het gat en nemen de explosieve bouten op, ben kleefstof van de de afzet de gezamenlijke deklaag van de instrumentlossing aanwezig, met de grond regelmatig, sterke explosieve bouten weg zal uitvoeren, en definitief met cementmortier uit bodem voert het verzegelen.

  Methode 2: wordt de cementmethode plakkend, deze methode gericht op de bodem van geen ontwerp van het installatiegat van de toiletzetel. Het toilet op de plaats van de installatie, gebruikt het potlood uit de contour van de toiletbodem, volgens de contourlijn aan het leggen van een cirkel binnen 30 mm breed, 15 de mm hoge pulp van het cementzand, voert het heden lossingsafzet met de grond uit de gezamenlijke deklaagkleefstof, schoon uitvoert voet, regelmatig in zijn installatiestandpunt afveegt, sterk maakt de band, afveegt schone overstroming van cementmortier.

  Naam: Gelijke pijp
  Type: S-102
  Merk: San-getijde
  Oorsprong: Chian xiamen
  Materiaal: Pp
  productcategorie: De montage van de toiletzetel
  Kleur: Zwart-witte facultatief
  Verwerkingsprocédé: assemblageproductie
  gebruikswijze: bulktype
  specificatie: Kan worden gesneden
  structurele stijl: hang een muur
  GEBRUIK: Toiletdrainage
  Specificaties: De vraagtekenbuis
  Buitenlandse handel: is
  Water het spoelen methode: Sterk dalingstype

  Muur Opgezette Witte Facultatief van Toilet Rechte Pan Connector With Black And 0Muur Opgezette Witte Facultatief van Toilet Rechte Pan Connector With Black And 1Muur Opgezette Witte Facultatief van Toilet Rechte Pan Connector With Black And 2Muur Opgezette Witte Facultatief van Toilet Rechte Pan Connector With Black And 3Muur Opgezette Witte Facultatief van Toilet Rechte Pan Connector With Black And 4

   

  Wat is een muurtoilet? Hoe te om het muurtoilet te installeren?
  Tegenwoordig, wordt more and more aandacht besteed aan de levenskwaliteit. Maar er zijn nog vele consumenten die veel niet over dit product, zo waarom kan kennen populair het zijn? Wat over het muurtoilet? Hieronder, en zie klein een gedetailleerde manier voor u maken.
  1. Wat ook de rijtype Zogenaamde muur van de toiletmuur van toilet, het is heeft veel andere namen, iedereen vraag meer naam muur-monteerbaar toilet is, is een andere naam rijtype toiletvloed het toilet of de kant. Hoewel het toilet van de muurrij ons leven unconsciously is ingegaan, maar het toilet van de muurrij verschijnt slechts momenteel en gebruikte in een paar nieuwe hoogwaardige woonwijken. De muur van toilet, omhoog van buitenpunten heeft muur-monteerbaar en gewoon zijtypetoilet, is het toilet over het algemeen meer klanten om de eerstgenoemden te kiezen, en het praktische aspect van dit is omdat de gemeenschappelijke zijde ook van het rijtype uit te voeren toilet. Het ontwerp van closestool van de muurrij kan verbergen de onooglijke afvoerkanaalbuis, toiletreservoir om binnen muurlichaam te wachten, maakt toilet wordt zeer gevoelige beknopt.
  2. Eigenschappen van het toilet van de muurrij
  Sparen een ruimte sparen ruimte, gemakkelijk om dit standpunt schoon te maken, is zeer populair nu met het jaar na 80 jongeren, zoals we allen weten, toenemende huisprijzen in moderne samenleving, is absoluut een uitdaging voor vele jongeren, vooral de arbeidende klasse, want zij een bewaarde die stuiver zijn een stuiver, voor klein familietoilet wordt verdiend, hangen een muurtoilet zijn de beste keus zijn. Wat mijn huis installeert moet een muurtype toilet, sparen een ruimte en geschikte schoon werkelijk hangen! Van tijd betwijfelde hebben ik ook stevig probleem, gedachte die de volledige mensen kunnen zich niet het bevinden uitgaan, dan de meester me vertelde dat de spanning een staalsteun, in plaats van een toilet, niet geloofde is, dan gebruik lange tijd geen probleem, werkelijk zeer goed is? Het aan de muur bevestigde toilet houdt van de beste keus van schoonmakende mensen.
  2. Gevoelig voor het geluid van water wegens de barrière van de muur, natuurlijk zal het lawaai worden verzwakt. Wij allen hebben dergelijke ervaring, is de gewone toilet gelijke tijd heeft altijd heel wat lawaai, dat groot ongemak aan ons leven bracht, en het toilet hangt een muur, vermijdt het lawaai, omdat er een natuurlijke muurblok is, verzwakte heel wat lawaai.
  3. Het aan de muur bevestigde toilet is geschikter te verschuiven en heeft geen beperking op zijn lay-out. Kan zeer geschikte keus, de plaats die u closestool wilt plaatsen, kan toilet laten verandering ondernemen een ruimtelay-out onregelmatig, verschillende ervaring elke day.4 heeft. De kwaliteit van het aan de muur bevestigde toilet waarborgt het high-end toilet, met nieuw ontwerp, elegant ontwerp en vlotte glansoppervlakte. Het wordt gemaakt van meer dan 1200 graden van op hoge temperatuur en is volledig porselein, en zijn tarief van de waterabsorptie wordt strikt gecontroleerd onder 0.5%.Hang dan hangt op de muur contacteert niet met de grond, toilet gemakkelijker wordt maken schoon te maken, het toilet van alle soorten van ruimtegrootte aanpassen gebruikt.
  3. Hoe over het muurtoilet
  Een muur van toilet, zijn eigen kenmerken, en gekozen van verschijningspunten heeft muur-monteerbaar en gewoon zijtypetoilet, is het toilet over het algemeen meer klanten om de eerstgenoemden te kiezen, en het praktische aspect van dit is omdat de gemeenschappelijke zijde ook van het rijtype uit te voeren toilet. Het ontwerp van closestool van de muurrij kan onooglijke afvoerkanaalbuis, toiletreservoir verbergen om binnen muurlichaam te wachten, toilet wordt maken zeer gevoelige beknopt.
  Ten tweede, de voordelen van
  1. Met geringe geluidssterkte: omdat de watertank van het toilet van de muurrij in het muurtype, met de barrière van de muur, wanneer het spoelen van water geïnstalleerd is, het geluid veel kleiner natuurlijk zou moeten zijn.
  2. Geschikte beweging van toilet: de verplaatsing van de rij van het muurtoilet is geschikter dan dat van gewone toiletrij, en het beïnvloedt niet de lay-out van toiletruimte.
  3. Klein vloeroppervlak: het aan de muur bevestigde muurtoilet keurt aan de muur bevestigde installatie, met klein vloeroppervlak en meer open plek goed.
  4. Gemakkelijk schoon te maken: het aan de muur bevestigde toilet is gemakkelijk om zonder hygiënische dode hoeken schoon te maken, wat met uw schone persoonlijkheid zeer verenigbaar is.
  Het is ongelegen om te herstellen, soms moeten wij de open muur snijden.
  De kracht van ernst is minder dan dat van een vloerafvoerkanaal.
  3. De interne delen zijn snel beschadigd.

   

   

   

   

  Contactgegevens
  Xiamen MuRuJia Trade Co.,LTD

  Contactpersoon: vivian

  Tel.: 86-18650185095

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)